AnaSayfa / Genel / Kahve falında para bulmak ve saymak

Kahve falında para bulmak ve saymak

Kahve falında para bulmak ve saymak işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, dertlerin ve sorunların artacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında para bulmak ve saymak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseler ya da aileniz sizi yanlarında görmek isteyebilirler.

Kahve falında demir para bulmak ve saymak Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında para bulmak ve saymak yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bozuk demir para saymak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında para saydığını görmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt para saydığını görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında para saydırmak problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının para saydığını görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına inanılır.

Kahve falında çok para saymak muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir