AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk para saydığını görmek

Kahve falında bozuk para saydığını görmek

Kahve falında bozuk para saydığını görmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, kişinin yüzünün güleceğine, sevinç dolu haberler alacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk para saydığını gördüyseniz:

  • Görmezden gelmek veya ertelemek doğru bir yöntem olmayabilir.

Kahve falında bozuk para saydığını görmek çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk para saymak sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında bozuk demir para saymak zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının bozuk para saydığını görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın para saymak sevgi ve barış ortamının kurulacağına, en yüksek makamlara oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında para bulmak ve saymak çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında para almak ve saymak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının para saydığını görmek mutlu bir evliliğe, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir