AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz ağacının altında oturmak

Kahve falında ceviz ağacının altında oturmak

Kahve falında ceviz ağacının altında oturmak sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, aradığı çareleri bulacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, takdir edilen kişi olacağına işarettir.

Kahve falında ceviz ağacının altında oturmak gördüyseniz:

  • Fikir ayrılıklarının oluşturacağı çatışmaları fazla büyütmemeniz gerekiyor.

Kahve falında ceviz ağacının altında oturmak ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz ağacının altında ceviz toplamak bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında ceviz ağacının altından ceviz toplamak aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ticaretinin hızlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin ağacının altında oturmak ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, şükrederek yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında incir ağacının altında oturmak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında zeytin ağacı altında oturmak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine inanılır.

Kahve falında ağaç altına oturmak kısa süreli hastalık yaşamasına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine delalet eder.

Kahve falında incir ağacı altında oturmak amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir