AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz ağacının altında ceviz toplamak

Kahve falında ceviz ağacının altında ceviz toplamak

Kahve falında ceviz ağacının altında ceviz toplamak maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, işlerdeki verimin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz ağacının altında ceviz toplamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimsenin ya da kimselerin fazla üzerine düşmeniz sizin hakkınızda olumsuz düşünülmesine sebep oluyor.

Kahve falında ceviz ağacının altında ceviz toplamak üzüleceğine, yıpranacağına, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz ağacının altından ceviz toplamak bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına işarettir.

Kahve falında ağaçta ceviz toplamak sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında ceviz ağacından ceviz toplamak dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan ceviz toplamak haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine inanılır.

Kahve falında ceviz ağacının dibinden ceviz toplamak zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağacından ceviz toplamak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yeşil ceviz toplamak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir