AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz ağacı taşlamak

Kahve falında ceviz ağacı taşlamak

Kahve falında ceviz ağacı taşlamak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, maddi gücünün artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, çok kötü günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ceviz ağacı taşlamak gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizin de desteğiyle cazibeniz artıyor.

Kahve falında ceviz ağacı taşlamak huzura kavuşacağına, işe ve aşa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ağaç taşlamak hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında kediyi taşlamak hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşini taşlamak hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına işarettir.

Kahve falında ayı taşlamak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında şeytan taşlamak için taş toplamak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında güvercin taşlamak huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine tabir olunur.

Kahve falında hacca gitmek şeytan taşlamak aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir