AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı taşlamak

Kahve falında ayı taşlamak

Kahve falında ayı taşlamak gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayı taşlamak gördüyseniz:

  • Olmadık bir şekilde daha duyarsız olmaya çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ayı taşlamak keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında ayıyı taşlamak bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına işaret eder.

Kahve falında yılanı taşlamak özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında köpek taşladığını görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına tabir olunur.

Kahve falında adam taşlamak zamandan da kar edeceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine rivayet eder.

Kahve falında cin taşlamak ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında ağaç taşlamak akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında insanları taşlamak kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir