AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin taşlamak

Kahve falında güvercin taşlamak

Kahve falında güvercin taşlamak çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin taşlamak gördüyseniz:

  • Bazı gelirleriniz sonlanabilir veya yeni gelirler edinebilirsiniz.

Kahve falında güvercin taşlamak kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpek taşlamak hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına yorulur.

Kahve falında ağaç taşlamak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine tabir olunur.

Kahve falında kartal taşlamak çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine inanılır.

Kahve falında kurt taşlamak hayırlı haberlere, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir insanı taşlamak ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında horoz taşlamak kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında taşladığını görmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir