AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacca gitmek şeytan taşlamak

Kahve falında hacca gitmek şeytan taşlamak

Kahve falında hacca gitmek şeytan taşlamak onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, itibarını zedeleyeceğine, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına delalet eder.

Kahve falında hacca gitmek şeytan taşlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri fikirlerinizin doğruluğu konusunda ikna etmeniz zor olabileceği gibi, tam tersi bir durumun da olumlu sonuçlanma olasılığı yok gibi duruyor.

Kahve falında hacca gitmek şeytan taşlamak mevlit okutacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytan taşlamak işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına delalet eder.

Kahve falında şeytanı taşlamak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine işarettir.

Kahve falında kabede şeytan taşlamak her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytan taşladığını görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına işarettir.

Kahve falında şeytan taşlamak için taş toplamak kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kediyi taşlamak hakkını savunamayacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında birbirini taşlamak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir