AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta cetvel görmek

Kahve falında tahta cetvel görmek

Kahve falında tahta cetvel görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta cetvel gördüyseniz:

  • Güçlü bir duruma gireceksiniz.

Kahve falında tahta cetvel görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına işarettir.

Kahve falında cetvelle ölçmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üçgen cetvel görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında cetvel kırmak yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında cetvel görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında kırık cetvel görmek kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine işarettir.

Kahve falında metre cetvel görmek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında cetvel satın almak sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir