AnaSayfa / Genel / Kahve falında metre cetvel görmek

Kahve falında metre cetvel görmek

Kahve falında metre cetvel görmek borçların gittikçe artacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında metre cetvel gördüyseniz:

  • Bazı hedeflerinize ulaşmak için doğru kişilerle iletişim halindesiniz.

Kahve falında metre cetvel görmek daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına işarettir.

Kahve falında metre görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şerit metre görmek çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında metreyle boy ölçmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında metreyle ölçmek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında metre ölçmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına işarettir.

Kahve falında metreyle yeri ölçmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında tahta cetvel görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir