AnaSayfa / Genel / Kahve falında cetvel satın almak

Kahve falında cetvel satın almak

Kahve falında cetvel satın almak bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, hayaline kavuşacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına tabir olunur.

Kahve falında cetvel satın almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler var.

Kahve falında cetvel satın almak hastalıklarının son bulacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cetvel görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, rahat nedir öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında metre cetvel görmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta cetvel görmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında cetvel kırmak kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Kahve falında kırık cetvel görmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, makamının yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üçgen cetvel görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, afiyette olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cetvelle ölçmek hastalıklara şifa bulunacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir