AnaSayfa / Genel / Kahve falında cetvel kırmak

Kahve falında cetvel kırmak

Kahve falında cetvel kırmak çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cetvel kırmak gördüyseniz:

  • İlişkilerin beslenmesi gerekiyor.

Kahve falında cetvel kırmak eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cetvel satın almak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işarettir.

Kahve falında cetvel görmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında üçgen cetvel görmek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında metre cetvel görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında cetvelle ölçmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta cetvel görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık cetvel görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir