AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık cetvel görmek

Kahve falında kırık cetvel görmek

Kahve falında kırık cetvel görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, büyük zararlar getireceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık cetvel gördüyseniz:

  • İşlerin çabuklaşması için insiyatifi ele alıp, kendi yaklaşım derecenizi açıkça ortaya koymanız gerekebilir.

Kahve falında kırık cetvel görmek başarılı bir kişi olunacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine tabir olunur.

Kahve falında cetvel satın almak işlerin istenmeyen bir hal alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cetvelle ölçmek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında metre cetvel görmek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cetvel görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine rivayet eder.

Kahve falında cetvel kırmak uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında tahta cetvel görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üçgen cetvel görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, işlerin daha kötüleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir