AnaSayfa / Genel / Kahve falında üçgen cetvel görmek

Kahve falında üçgen cetvel görmek

Kahve falında üçgen cetvel görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında üçgen cetvel gördüyseniz:

  • Maddi açıdan sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında üçgen cetvel görmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında tahta cetvel görmek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine inanılır.

Kahve falında cetvel kırmak maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cetvel satın almak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında cetvel görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cetvelle ölçmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında metre cetvel görmek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık cetvel görmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir