AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeyi kapatamamak

Kahve falında çeşmeyi kapatamamak

Kahve falında çeşmeyi kapatamamak büyük sorunların yaşanacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeyi kapatamamak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin kıskançlıkları yüzünden hoş olmayan durumlara düşebilirsiniz.

Kahve falında çeşmeyi kapatamamak kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına delalet eder.

Kahve falında akan çeşmeyi kapatmak fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeşme kapatmak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında çeşmeyi kapatmak kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında eski çeşme görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden su görmek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hayrat çeşmesi görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında susuz çeşme görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir