Kahve falında eski çeşme görmek

Kahve falında eski çeşme görmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine, isabetli adımlar atılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına tabir olunur.

Kahve falında eski çeşme gördüyseniz:

  • İşleri şansa bırakmamalısınız.

Kahve falında eski çeşme görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akar çeşme görmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşme suyu içmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, büyük başarıya ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında iki çeşme görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına delalettir.

Kahve falında köy çeşmesi görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden ayran içmek hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine inanılır.

Kahve falında çeşmede bardak yıkamak bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında altın çeşme görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir