Kahve falında çeşmeden su görmek

Kahve falında çeşmeden su görmek sağlığının da bozulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında çeşmeden su gördüyseniz:

  • Evde sıkıcı durumlar olabilir.

Kahve falında köy çeşmesinden su içmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, eksiklerinin farkına varacağına delalettir.

Kahve falında çeşmeden su almak başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, onu dinleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden su fışkırdığını görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden su akması görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına delalettir.

Kahve falında çeşmeden temiz su doldurmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında akar çeşmeden su içmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmelerden su aktığını görmek çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında çeşmeden kovayla su taşımak ruhunun dinleneceğine, çok doğru bir yol tutulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir