AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeye gitmek

Kahve falında çeşmeye gitmek

Kahve falında çeşmeye gitmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, huzuru yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeye gitmek gördüyseniz:

  • Merak etmeyin bunu başaracaksınız.

Kahve falında çeşmeye gitmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akan çeşmeden su doldurmak malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden su aktığını görmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmede su içmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında türbede çeşme görmek huzurunun artacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında çeşmeden akan kan görmek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden bulanık su içmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına işarettir.

Kahve falında çeşmede saç yıkamak yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir