AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden yıkanmak

Kahve falında çeşmeden yıkanmak

Kahve falında çeşmeden yıkanmak ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden yıkanmak gördüyseniz:

  • Size inanan veya sizden ince ya da özverili davranışlar bekleyen kişiler sizi yanlış anlayabilirler.

Kahve falında hayrat çeşme görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden süt aktığını görmek emeklerin boş yere harcanacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında çeşmeye gitmek hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki tane çeşme görmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıkta çeşme görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında çeşmede yeşillik yıkamak girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeden elini yıkamak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında mavi çeşme görmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, şansın döneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir