AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden temiz su doldurmak

Kahve falında çeşmeden temiz su doldurmak

Kahve falında çeşmeden temiz su doldurmak hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden temiz su doldurmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sizi yanıltabilirler.

Kahve falında çeşmeden temiz su doldurmak yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden bardağa su doldurmak içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden su doldurmak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akan çeşmeden su doldurmak kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, iyi bir patron olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden testiye su doldurmak büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında çeşmeden su doldurduğunu görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden bidona su doldurmak büyük bir özgüven kazanılacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden kovaya su doldurmak borçlarının ödeneceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir