AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden süt içmek

Kahve falında çeşmeden süt içmek

Kahve falında çeşmeden süt içmek eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, eve kapanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden süt içmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanırsanız güçlü iş birlikleri kurabilirsiniz.

Kahve falında çeşmeden süt içmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında çeşmeden süt aktığını görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden süt akmak çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden tuzlu su içmek bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında çeşmeden bulanık su içmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında çeşmeden şifalı su içmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmede su içmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden temiz su içmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir