AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden süt akmak

Kahve falında çeşmeden süt akmak

Kahve falında çeşmeden süt akmak iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına işarettir.

Kahve falında çeşmeden süt akmak gördüyseniz:

  • Gürültü patırtının içinde asıl olan biteni anlamayı ya da planlarını gerçekleştirmeyi başarabilirseniz gerçekten önemli bir noktayı yakalama şansınız olabilir.

Kahve falında çeşmeden süt akmak maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sütü akmak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, çok daha büyük adımların atılacağına yorulur.

Kahve falında memeden süt akmak kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süt akmak kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sümüğü akmak ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından kan akmak toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akbil görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına inanılır.

Kahve falında ağzının suyu akmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir