AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden su içmemek

Kahve falında çeşmeden su içmemek

Kahve falında çeşmeden su içmemek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine alamet eder.

Kahve falında çeşmeden su içmemek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli yatırımlar yapmak, iş birlikleri içerisine girmek ya da borçlanmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında çeşmeden su içmemek sağlıklı ve zinde olacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden su getirmek üstün başarılar alacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında çeşmeden bidona su doldurmak sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına işarettir.

Kahve falında çeşmeden su çekmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köy çeşmesinden su içmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, kendi patronu olacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden su taşımak elinin darlığa düşmeyeceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden su akması görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine alamet eder.

Kahve falında çeşmeden su fışkırdığını görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir