AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk su içmek

Kahve falında soğuk su içmek

Kahve falında soğuk su içmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, yeni bir haneye sahip olacağına yorulur.

Kahve falında soğuk su içmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, yanıltıcı etkiler, yanlış anlaşılma, yanlış kararlar alma veya yanıltılma türünde etkiler ön plana çıkıyor.

Kahve falında kana kana soğuk su içmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soğuk su içmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında bir bardak soğuk su içmek gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden soğuk su içmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında soğuk şerbet içmek ister istemez başının belaya gireceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına inanılır.

Kahve falında soğuk ayran içmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soğuk süt içmek dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, mal ve varlık sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soğuk bira içmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir