AnaSayfa / Genel / Kahve falında kana kana soğuk su içmek

Kahve falında kana kana soğuk su içmek

Kahve falında kana kana soğuk su içmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına işarettir.

Kahve falında kana kana soğuk su içmek gördüyseniz:

  • Size dürüst davranmayan ya da kötü niyetli kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kana kana soğuk su içmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında çeşmeden soğuk su içmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bardak soğuk su içmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında soğuk su içmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında çeşmeden kana kana su içmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında musluktan kana kana su içmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında su kana kana su içmek kişinin adeta gençleşeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su içmek kanamamak tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir