AnaSayfa / Genel / Kahve falında şifalı sular görmek

Kahve falında şifalı sular görmek

Kahve falında şifalı sular görmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, problemlere çözüm bulunacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şifalı sular gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerden yeni teklifler ya da öneriler alabilirsiniz.

Kahve falında şifalı su dağıtmak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şifalı sular görmek birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına işaret eder.

Kahve falında şifalı su içmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında şifalı su içtiğini görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şifalı su görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına yorulur.

Kahve falında çeşmeden şifalı su içmek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şifalı suya girmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şifa vermek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir