AnaSayfa / Genel / Kahve falında şifalı taş görmek

Kahve falında şifalı taş görmek

Kahve falında şifalı taş görmek bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, ev içinde mutluluğun artacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında şifalı taş gördüyseniz:

  • Kötü konuşmaktan başka kendi sırlarınızı da ağzınızdan kaçırabilirsiniz.

Kahve falında şifalı taş görmek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında şifalı taşlar görmek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında şifalı su görmek onlar için çabalayacağına, güllük gülistanlık olacağına işaret eder.

Kahve falında şifalı suda yıkanmak çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında şifalı otlar görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında şifa aramak eline geçen kazancı daha da arttıracağına, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine inanılır.

Kahve falında şifa bulmak dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şifalı suya girmek istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir