AnaSayfa / Genel / Kahve falında şifalı su görmek

Kahve falında şifalı su görmek

Kahve falında şifalı su görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında şifalı su gördüyseniz:

  • Sunulan yardımları nezaketle kabul ettiğiniz taktirde zorluk çektiğiniz şeyleri rahatlıkla halledebilirsiniz.

Kahve falında şifalı su içtiğini görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine delalettir.

Kahve falında çeşmeden şifalı su içmek mali krize gireceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şifalı su dağıtmak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında şifalı suya girmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şifalı sular görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına rivayet eder.

Kahve falında şifalı su görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında şifalı su içmek ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına rivayet eder.

Kahve falında şifa aramak sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, çok mutlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir