AnaSayfa / Genel / Kahve falında şifalı su içmek

Kahve falında şifalı su içmek

Kahve falında şifalı su içmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, neredeyse kahrolacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, beklenilen takdiri alacağına, neşesini kaybedeceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında şifalı su içmek gördüyseniz:

  • İhtiyaç olmasa da, süreci hızlandırmak için bir hamle yapma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında çeşmeden şifalı su içmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında şifalı su içmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında şifalı su görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında şifalı su içtiğini görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şifalı suya girmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şifalı su dağıtmak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şifalı sular görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şifalı bitki görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, işlerinin çok açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir