AnaSayfa / Genel / Kahve falında şifalı su dağıtmak

Kahve falında şifalı su dağıtmak

Kahve falında şifalı su dağıtmak zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında şifalı su dağıtmak gördüyseniz:

  • Basamakları birer birer çıkmaya çalışmalı, en tepeye ulaşmak için aceleci davranmamalısınız.

Kahve falında şifalı su dağıtmak daha kötü günler yaşayacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına yorulur.

Kahve falında şifa dağıtmak ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şifalı sular görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, parasını dikkatli harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeden şifalı su içmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında şifalı suya girmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şifalı su görmek yaşama hevesinden olacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında şifalı su içmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şifalı su içtiğini görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir