AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan bir çeşme görmek

Kahve falında akan bir çeşme görmek

Kahve falında akan bir çeşme görmek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akan bir çeşme gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi iş hayatınızı veya maddi durumunuzu geliştirmek veya güçlendirmek için kullanmalısınız.

Kahve falında akan çeşme görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında çeşmeden akan kan görmek kişinin geçiminin zorlaşacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında az akan çeşme görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına rivayet eder.

Kahve falında akan çeşmeden su doldurmak her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su akan çeşme görmek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akan çeşmeden abdest almak sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına işarettir.

Kahve falında çeşmeden akan temiz su görmek fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, problemleri teker teker çözeceğine işarettir.

Kahve falında akan çeşmeyi kapatmak çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir