AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan çeşmeler görmek

Kahve falında akan çeşmeler görmek

Kahve falında akan çeşmeler görmek fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına alamet eder.

Kahve falında akan çeşmeler gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızla ön planda olmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında akan çeşme görmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında akan bir çeşme görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında az akan çeşme görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında su akan çeşme görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, saygın ve ünlü biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden akan temiz su görmek afiyette ve keyifte olacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına yorulur.

Kahve falında akan çeşmeyi kapatmak rahatlığa erileceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında akan çeşmeden su doldurmak strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, zahmete düşeceğine inanılır.

Kahve falında akan çeşmeden abdest almak şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir