AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmede yüz yıkamak

Kahve falında çeşmede yüz yıkamak

Kahve falında çeşmede yüz yıkamak dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, yüzünün hep güleceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmede yüz yıkamak gördüyseniz:

  • Tavırlarınızı buna göre belirlemenizde fayda var.

Kahve falında çeşmede yüzünü yıkamak ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına yorulur.

Kahve falında çeşmeden yüzünü yıkamak kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmede yüz yıkamak işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, başarıların artacağına işarettir.

Kahve falında çeşmede el yüz yıkamak elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine yorulur.

Kahve falında çeşmeden yüz yıkamak kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmede elini yüzünü yıkamak kendisini işine veremeyeceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında çeşmeden ellerini yıkamak engel tanımayan biri olacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden elini yıkamak sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir