AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden yüz yıkamak

Kahve falında çeşmeden yüz yıkamak

Kahve falında çeşmeden yüz yıkamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden yüz yıkamak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler, meslektaşlarınız veya arkadaşlarınız bazı konularda istenildiği ya da sizin belirttiğiniz gibi davranmıyor olabilir.

Kahve falında çeşmede yüz yıkamak de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeden yüzünü yıkamak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına işarettir.

Kahve falında çeşmede yüzünü yıkamak bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmede el yüz yıkamak maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine işaret eder.

Kahve falında çeşmede elini yüzünü yıkamak büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında çeşmeden yüz yıkamak parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında çeşmede ayak yıkamak sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, istediği noktalara ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden ellerini yıkamak mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir