AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmede ıslanmak

Kahve falında çeşmede ıslanmak

Kahve falında çeşmede ıslanmak ardından birçok konuda yardımcı olacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, gelirinin de artmayacağına, sorununu kolayca çözeceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmede ıslanmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir, aşırı harcamalar, ortak kaynaklar veya ödemeler gerilime neden olabilir.

Kahve falında çeşmede ıslanmak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında gece yağmurda ıslanmak çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında yağmur suyuyla ıslanmak bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabısının ıslandığını görmek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine alamet eder.

Kahve falında soğuk suyla ıslanmak maddi ve manevi olarak destek olacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında kuranı kerimin ıslandığını görmek kazançların artacağına, parasının ve malının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle yağmurda ıslanmak sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında duvarın ıslandığını görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, maddi anlamda zayıflayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir