AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerimin ıslandığını görmek

Kahve falında kuranı kerimin ıslandığını görmek

Kahve falında kuranı kerimin ıslandığını görmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimin ıslandığını gördüyseniz:

  • Belli bir plan dahilinde ilerlememeniz durumunda her şey birbirine girebilir.

Kahve falında kuranı kerimin ıslandığını görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kuranın ıslandığını görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerim bulduğunu görmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim açmak borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında kuranı kerimi öptüğünü görmek kurtuluşa kavuşacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerim sesi duymak sevilen bir kişi olunacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elinde kuranı kerim görmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine delalettir.

Kahve falında elinde kuranı kerim tutmak ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir