AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk suyla ıslanmak

Kahve falında soğuk suyla ıslanmak

Kahve falında soğuk suyla ıslanmak eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk suyla ıslanmak gördüyseniz:

  • Bildik rutininizin dışına çıkarak herkesin ilgisini çekmeniz veya merak uyandırmanız mümkün.

Kahve falında soğuk suyla ıslanmak huzurlu bir hayata adım atacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına inanılır.

Kahve falında soğuk su aramak elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soğuk suyla yıkanmak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu soğuk suyla yıkamak daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında soğuk suya düşmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soğuk su görmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında soğuk suyla saç yıkamak anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, mutlu günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında soğuk suya atlamak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir