AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarın ıslandığını görmek

Kahve falında duvarın ıslandığını görmek

Kahve falında duvarın ıslandığını görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, moralinin yerine geleceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, sorunlarını çözeceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvarın ıslandığını gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan konularla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında duvarın ıslandığını görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyunda ıslanmak her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, isteklerinin erteleneceğine inanılır.

Kahve falında kardan ıslanmak elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin yağmurda ıslandığını görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmede ıslanmak mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına delalettir.

Kahve falında dalgalı denizde ıslanmak ona yakınlaşmaya çalışacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında birinin ıslandığını görmek zor durumların el birliği ile aşılacağına, iş değişikliğine gidileceğine inanılır.

Kahve falında yorganın ıslandığını görmek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir