AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmede bardak yıkamak

Kahve falında çeşmede bardak yıkamak

Kahve falında çeşmede bardak yıkamak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmede bardak yıkamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya önemsediğiniz plan ya da işlerinizi, daha fazla dikkat çekebileceğiniz yöntemleri veya ortamları göz önünde bulundurarak kurgulamanın yararını görebilirsiniz.

Kahve falında çeşmede bardak yıkamak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında çeşmeden bardakla su içmek dertlerinin sona ereceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden bardağa su doldurmak sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden elini yıkamak dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmede yeşillik yıkamak yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında çeşmede meyve yıkamak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, günah işlemeyi terk edeceğine alamet eder.

Kahve falında çeşmede yüzünü yıkamak iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, zenginliği bulacağına işarettir.

Kahve falında çeşmeden el yıkamak kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir