AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşme görmek

Kahve falında çeşme görmek

Kahve falında çeşme görmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşme gördüyseniz:

  • Başkalarının istekleriyle uğraşırken kendinizinkileri unutabilirsiniz.

Kahve falında çeşmeden bidonlara su doldurmak eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında çeşme hortumu görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine işaret eder.

Kahve falında iki tane çeşme görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, huzur içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmede yeşillik yıkamak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına delalet eder.

Kahve falında caminin çeşmesinden su içmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında çeşmeden tuzlu su içmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında mezarda çeşme görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir