AnaSayfa / Genel / Kahve falında cesetler görmek

Kahve falında cesetler görmek

Kahve falında cesetler görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında cesetler gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir konu çözüm bekliyor olabilir.

Kahve falında bebek cesedi gömmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında yanmış cesed görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının cesedini görmek dertlerin biteceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yanan cesetler görmek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin cesedini görmek sevinçli bir hayat süreceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına delalettir.

Kahve falında yanmış cesetler görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına tabir olunur.

Kahve falında firavunun cesedini görmek çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işaret eder.

Kahve falında cesetler görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir