AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın ve bozuk para görmek

Kahve falında altın ve bozuk para görmek

Kahve falında altın ve bozuk para görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, hevesinin kursağında kalacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına delalettir.

Kahve falında altın ve bozuk para gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya bir süredir görmediğiniz kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yastık altında bozuk para görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk para ve altın görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine rivayet eder.

Kahve falında altın bozuk para görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına yorulur.

Kahve falında altın ve bozuk para görmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, tartışmaların son bulacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu bozuk para görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan bozuk para çıkarmak atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına inanılır.

Kahve falında çuvalla bozuk para görmek işinde terfi alacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk para koymak efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir