AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla bozuk para görmek

Kahve falında çuvalla bozuk para görmek

Kahve falında çuvalla bozuk para görmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında çuvalla bozuk para gördüyseniz:

  • Duygusal dengenizi korumanız gerekiyor.

Kahve falında çuval dolusu bozuk para görmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çuvalla bozuk para görmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çuvalla para bulmak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çuvalda para görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında çuvallarla para görmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çuval dolusu kağıt para görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çuvalla para taşımak çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çuval çuval para görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir