AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık altında bozuk para görmek

Kahve falında yastık altında bozuk para görmek

Kahve falında yastık altında bozuk para görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, ev taşımaya işaret eder.

Kahve falında yastık altında bozuk para gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş tekrar eski hızına kavuşmaya başlıyor.

Kahve falında yastık altında bozuk para görmek amaçlarına ulaşmaya, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine inanılır.

Kahve falında yastık altında para görmek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yastık altına para saklamak üzüntülerinin son bulacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında yastık altında para bulmak dertlerin ve zorlukların da biteceğine, rızkın çoğalacağına delalettir.

Kahve falında altın ve bozuk para görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında bozuk para ve altın görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın bozuk para görmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında yastığa para saklamak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, itibarını geri kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir