AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk para ve altın görmek

Kahve falında bozuk para ve altın görmek

Kahve falında bozuk para ve altın görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında bozuk para ve altın gördüyseniz:

  • Aşırı güven problem yaratabilir.

Kahve falında altın bozuk para görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında bozuk para ve altın görmek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın ve bozuk para görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına işarettir.

Kahve falında yastık altında bozuk para görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cüzdandan bozuk para vermek nasibin bollaşacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında sudan bozuk para toplamak hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında yolda bozuk para bulmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan bozuk para bulmak yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir