AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan bozuk para çıkarmak

Kahve falında topraktan bozuk para çıkarmak

Kahve falında topraktan bozuk para çıkarmak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, büyük bir projeye girileceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında topraktan bozuk para çıkarmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda karşı cinsten kimselere duygusal yaklaşımlarınızda herhangi bir teklifte bulunmadan önce güler yüzlü, açık düşünceli, uyumlu olmaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında topraktan bozuk para çıkarmak yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cepte bozuk para çıkarmak kısmetinin ve şansının kapanacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk para çıkarmak yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında cebinden bozuk para çıkarmak giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında çamurdan bozuk para çıkarmak ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine delalettir.

Kahve falında toprakta bozuk para görmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprakta bozuk para bulmak sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında toprakta bozuk para toplamak sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir