AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk para koymak

Kahve falında bozuk para koymak

Kahve falında bozuk para koymak kendisine olan güveninin azalacağına, maddi açıdan zarar edileceğine, mutluluğunun artacağına, kendine geleceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, kötü günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bozuk para koymak gördüyseniz:

  • Ay sıkıntısı olmadık sinirsel gerilimler getirebilir.

Kahve falında bozuk para koymak rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bozuk para cebine koymak suçlamalardan aklanılacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk parayı cebine koymak işlerinin başarılı olacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına delalettir.

Kahve falında cebine bozuk para koymak zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine delalet eder.

Kahve falında cüzdana kağıt para koymak eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara para koymak sevilen ve sayılan biri olunacağına, ortaklı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında kağıt parayı cebine koymak uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına rivayet eder.

Kahve falında cebine para koymak daha fazla para kazanacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir