AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu bozuk para görmek

Kahve falında çamurlu bozuk para görmek

Kahve falında çamurlu bozuk para görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, ömrün uzun olmasına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine delalettir.

Kahve falında çamurlu bozuk para gördüyseniz:

  • Bir kadından gelen sevinçli haber olabilir.

Kahve falında çamurun içinden bozuk para toplamak kazanç kapılarının açılacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamurdan bozuk para çıkarmak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurun içinde bozuk para görmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında çamurun içinden bozuk para bulmak aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında çamurdan bozuk para toplamak rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu bozuk para görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babadan bozuk para almak ünleneceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine işarettir.

Kahve falında toprakta bozuk para bulmak sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir