AnaSayfa / Genel / Kahve falında çerçeve silmek

Kahve falında çerçeve silmek

Kahve falında çerçeve silmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, sevinileceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, işinin en iyisi olacağına yorulur.

Kahve falında çerçeve silmek gördüyseniz:

  • Yeni ortaklıklar, iş birlikleri veya ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında çerçeve silmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz çerçeveli ayna görmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına inanılır.

Kahve falında ahşap çerçeve görmek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çerçeveli cam görmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah çerçeveli ayna görmek tövbelerin kabul olacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük takmak boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında çerçeve hediye almak yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, yarınlarına umutla bakacağına alamet eder.

Kahve falında çerçevede bal görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir