AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahşap çerçeve görmek

Kahve falında ahşap çerçeve görmek

Kahve falında ahşap çerçeve görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, kendisi paralayacağına rivayet eder.

Kahve falında ahşap çerçeve gördüyseniz:

  • İyi araştırmamanız durumunda evinizi ilgilendiren işler için yüksek bedeller ödeyebilirsiniz.

Kahve falında ahşap çerçeve görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına işarettir.

Kahve falında fotoğraflı çerçeve görmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı çerçeve görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında çerçeve kırıldığını görmek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine yorulur.

Kahve falında pencere çerçevesi görmek işlerine verimin hâkim olacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında çerçevede kendi resmini görmek istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işaret eder.

Kahve falında pencere çerçeve görmek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı çerçeveli gözlük görmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir